Låneförmedlare med betalningsanmärkning - Bästalåneförmedlaren.se

Låneförmedlare med betalningsanmärkning

lån-betalningsanmärkning-låneförmedlare

Låna via en låneförmedlare med betalningsanmärkning

Går det att ansöka om lån via en låneförmedlare med betalningsanmärkning 2022? Det finns många anledningar till varför man kan ha missat en betalning. Kanske glömde du ordna eftersändning på din post, eller har haft det tufft med ekonomin. Oavsett vad så blir förutsättningarna för att hitta ett bra lån mindre. Som tur är finns det låneförmedlare som hjälper dig.

Hur en låneförmedlare fungerar

En låneförmedlare är kort och gott någon som förmedlar lån till privatpersoner. Idag så kryllar det av reklam för olika låneerbjudanden. Samtidigt stöter man till och från på skräckhistorier om människor som blivit försatta i ekonomisk kris på grund av oschyssta lån. Som en naturlig följd av detta har det mer eller mindre blivit till en börda att söka efter lån. Det är både tidskrävande och stressigt, samt innebär en ständig oro för att göra fel val.

Därför ska du använda dig av en låneförmedlare. Syftet med låneförmedling är att underlätta för låntagare. Processen är simpel, allt du som kund behöver göra är att fylla i din låneansökan hos vald förmedlare, där du bland annat kan uppge eventuella betalningsanmärkningar. Därefter söker en expert aktivt efter lån som matchar dina kriterier, och återkommer inom kort med en lista över de bästa alternativen. På så sätt slipper du lägga ned tid och energi på att undvika oönskade lån. Istället kan du rikta din fokus på att jämföra dem som presenteras för dig.

Vad är en betalningsanmärkning? 

När en räkning, faktura, eller annan betalning går till Kronofogden och inte betalas innan förfallodatumet så gör Kreditupplysningsföretag en notering om detta. Denna notering är en betalningsanmärkning, och indikerar på att en person inte anses vara pålitlig när det gäller betalningar. För privatpersoner finns betalningsanmärkningen vanligtvis registrerad i 3 år. Undantaget är ifall det rör sig om en pågående skuldsanering, i dessa fall finns noteringen kvar i 5 år.

Ansöka om lån via låneförmedlare med betalningsanmärkning 

Om du till exempel saknar fast inkomst, har många kreditupplysningar, eller är skuldsatt så minskar möjligheterna till att hitta ett bra lån, och risken att teckna ett dåligt blir större. Men oroa dig inte, du kan få hjälp att hitta schyssta låneerbjudanden via olika låneförmedlare med betalningsanmärkning, låg kreditvärdighet, eller andra faktorer som försvårar en låneansökan. Alla förmedlare accepterar dock inte betalningsanmärkningar, men alternativen ökar om du har en hög eller medel kreditvärdighet

Alternativ på låneförmedlare med betalningsanmärkning

Om och hur många betalningsanmärkningar du kan ansöka med varierar mycket mellan olika låneförmedlare. Bästa låneförmedlaren har listat 3 bra alternativ.

  • Ordna (4,9 av 5) Hos Ordna kan du ansöka om privatlån, bolån, och även samlingslån med upp till 10 stycken betalningsanmärkningar.
  • Advisa (4,7 av 5) Advisa erbjuder låneförmedling till dig med upp till 5 betalningsanmärkningar.
  • Lendo (4,7 av 5) Har du varit skuldfri hos kronofogden i minst 6 månader samt har en årsinkomst på minst 120000 kr så kan du ansöka om privatlån via Lendo trots betalningsanmärkningar. 

Betygen motsvarar kundnöjdhet. Siffrorna hämtade från Trustpilot 12/1-2022.

Man och kvinna diskuterar med låneförmedlare om betalningsanmärkningar

Jämför olika lån

Bästa låneförmedlaren är din guide i djungeln av lån. Vi uppdaterar kontinuerligt vår sida med lättillgänglig information för låntagare. Om du letar efter en låneförmedlare med betalningsanmärkning så är det extra viktigt att du jämför olika alternativ innan du bestämmer dig. Alla aktörer har olika banker och långivare som de samarbetar med. Genom att jämföra låneförmedlare med flest banker per riskklass får du en bra bild över alternativ för dig som söker en låneförmedlare med betalningsanmärkning 2022.

Se låneförmedlare Jämför lån