Vi förklarar vilket omdöme Advisa får | Bästa Låneförmedlaren

Omdöme Advisa

omdöme-advisa

Vilken omdöme får Advisa?

Advisa startade sin verksamhet år 2011 och är idag en av de mer välkända låneförmedlare-tjänsterna på marknaden. Med runt 39 banker och långivare är de också en utav de aktörer som ger kunden flest valmöjligheter när det kommer till lån. Vi kommer i denna artikel att genomföra en kortare analys av Advisa för att sedan ge dem ett omdöme. 

Hur fungerar Advisa?

Advis har samarbeten med flertalet långivare och banker, och dessa har möjlighet att ge dig som kund ett låneerbjudande i samband med att du ansöker om lån. Du har därmed chansen att få en rad erbjudanden från Advisas olika partners, vilket gör att du kan jämföra lån för att sedan hitta det som passar just dig bäst.

Så mycket kan du låna

Via Advisa’s hemsida kan du ansöka om privatlån eller blancolån, och detta genom en sedvanlig kreditupplysning som avgör vilka lån du sedan har möjlighet att bli erbjuden. Genom att jämföra olika villkor, lånealternativ, månadskostnader och räntor slutför du in ansökan. Därefter kan du räkna med att få svar om besked inom 24 timmar. Advisa är alltså kort och gott en förmedlare mellan kund och långivare. De förmedlar lån mellan 5.000 – 600.000 kr med en återbetalningstid som sträcker sig mellan 1 – 15 år.

låneförmedlare

Låna trots betalningsanmärkningar hos Advisa

För att du ska få låna trots betalningsanmärkningar behöver du vara minst 18 år fyllda, ha maximalt 5 anmärkningar totalt samt inneha en bruttoinkomst på minst 10 000 kronor. Detta är bankernas absoluta grundkriterier, och därtill accepterar inte Advisa att du har någon pågående skuld hos Kronofogden. Av de låneförmedlare vi tittat på så är Advisa ett utav de bästa valen för dig som har lite lägre kreditvärdighet.

Få individuell ränta från 2.95 %

Ska du låna pengar med låg ränta så är din individuella ränta en avgörande faktor att titta på. Den ränta som i slutändan klubbas bestäms utifrån din kreditvärdighet. Advisas ränta ligger inom intervallet 2,95 – 26,05% (nominell ränta). Då räntan sätts individuellt måste du göra en ansökan med kreditupplysning.  

Samla dina lån

Precis som de allra flesta låneförmedlare erbjuder Advisa dig möjlighet att samla alla dina lån och krediter för att på så vis få ner total-räntan. Detta gör att du som kund kan sänka din månadskostnad kraftigt och lägga tusenlappar på något roligare och mer berikande.

Vårt omdöme för Advisa

Som slutkläm vill vi landa i vårt omdöme av Advisa. Låneförmedlaren har ett stort antal banker och långivare att välja och vraka bland, vilket ger dem ett klart uppsving. Advisa har också ett gott rykte vilket avspeglas i deras sammanlagda betyg på Trustpilot i kategorin finansiella tjänster. En baksida enligt oss är dock att de har märkbart låga krav på kunden (dennes ekonomiska situation) som vill ansöka om lån via dem. Summa summarum så väljer vi att ge Advisa betyget 4 av 5.

Vill du veta vilka omdömen de andra populära låneförmeldarna har? Läs bland annat omdöme om Direkto, omdöme om MittBolån och Zmarta här på vår webbsida.

Se låneförmedlare Jämför lån