Coop Privatlån - Blancolån - Bästalåneförmedlaren.se

Coop Privatlån

Coop Privatlån

Coop Privatlån är ett lån utan säkerhet och är avsett för konsumtion. För dig som kund betyder det ett Coop privatlån ger dig möjligheten att samla ihop flera av dina smålån. På så vis kan du investera i de saker som är viktiga för dig.

Vad är ett privatlån hos Coop?

Ett privatlån eller ett blancolån är helt enkelt ett lån utan säkerhet. Ett lån utan säkerhet innebär att den som lånar pengar inte uppger sin egendom som garanti för att få teckna lånet. Detta till skillnad från till exempel ett bostadslån där ens bostad är säkerheten och lämnas därför som en slags pant till banken utifall personen inte kan betala tillbaka lånet i fråga. Hos Coop kan man ansöka om privatlån på 15 000 – 350 000 kr. Du väljer själv den återbetalningstid du vill ha som kan vara på 2 – 12 år. Räntan för Coop privatlån börjar från 3,76 procent och går upp till maximalt 10,36 procent. Räntan sätts på en individuell nivå och på hemsidan kan man även enkelt och smidigt använda sig av deras lånekalkylator för att räkna ut månadskostnaden för lånet.

Coop privatlån

Vem kan ansöka om Coop Privatlån?

  • För att ansöka om Coop Privatlån så måste den sökande vara minst 20 år. 
  • Som sökande får man inte ha några betalningsanmärkningar eller en skuld hos Kronofogden.
  • Sökande ska ha en fast inkomst på minst 20 000 kr/månad
  • Som sökande ska man antingen ha en tillsvidareanställning, har varit egenföretagare i minst två år eller vara pensionär.
  • Sist men inte minst, så man som sökande ha varit folkbokförd i Sverige under minst 3 år.
  • Att söka lån med en medsökande som har ungefär samma ekonomiska förutsättningar

Om du som sökande uppfyller dessa krav så kan du smidigt och enkelt ansöka om Coop Privatlån.

Privatlån ränta 

 Om du nu väljer att ansöka om Blancolån hos Coop så är det viktigt att du har koll på räntan. Ett av de första stegen är att jämföra ränta och månadskostnad för ditt lån. Detta är ett viktigt steg om du väljer att låna pengar med låg ränta, eftersom det betyder att du kommer behöva betala tillbaka allt – bit för bit och med ränta på det. Just därför är det viktigt att du som låntagare jämför räntenivån noggrant mellan alla låneförmedlare för att hitta det bästa alternativet för dig.

Individuell ränta för blancolån

Med Coop Privatlån så sätts räntan individuellt när du skickat in din ansökan och baseras då på dina uppgifter som du angivit tillsammans med den kreditprövning som genomförs. Här kollar de exempelvis upp hur hög kreditvärdighet du har för stunden. Om man som låntagare även är Coop-medlem och söker via coop.se får man 1 procentenhet lägre ränta från den individuellt satta ränta än vad icke-medlemmar får. För dig som är Coop-medlem blir räntan då mer lönsam.

Se låneförmedlare Jämför lån