Bästa privatlånet - hitta via låneförmedlare - ☘ Bästalåneförmedlaren.se

Bästa privatlånet – hitta via låneförmedlare

Privatlån är ett lån utan säkerhet. Privatlån kallas även för blancolån eller konsumtionslån. Att hitta det bästa privatlånet för din ekonomiska situation är ofta en utmaning för dig som låntagare. Många långivare paketerar dessutom in dessa privatlån under olika varumärken och termer – ett vanligt sådant är ”medlemslån”.

I Sverige finns det lite drygt 250 miljarder kronor i privatlån idag. Marknaden har vuxit några få procent per år men det är långt från samma hets kring privatlån som det är för bolån.

bästa privatlånet sverige

Sedan några år tillbaka så började nischbankerna göra entré på den svenska marknaden och fokuserade på att vinna mark inom blancolån mot storbankerna. Denna kamp hjälptes av låneförmedlare som var ett nytt fenomen för några år sedan. I och med denna entré började nischbanker bland annat satsa på att marknadsföra att de erbjuder billiga lån med bättre villkor.

Låneförmedlare har idag hjälpt nischbankerna att nå ut med sina budskap och sina produkter och nischbankerna har vunnit över 50% av marknaden från storbankerna. Det gör man inte om man inte har en konkurrenskraftig produkt och det har nischbankerna.

Nischbankerna som grupp erbjuder lägre räntor och beviljar många fler, även kunder som har en ekonomi som är bra i övrigt men där sökande har en betalningsanmärkning.

Hitta bästa privatlånet för småköp

I dagens samhälle är det lätt att hamna i situationer där behovet av snabba pengar kan dyka upp. Exempelvis kan det vara så att du har vitvaror som gått sönder och behöver bytas, eller om du plötsligt måste renovera hemmet.

I situationer som dessa kan ett privatlån bli ett välkommet alternativ när du ska låna pengar online. Privatlån är ett lån utan säkerhet och med anledning av detta kan du nyttja pengarna till nästan vad du vill.

Du kan även samla lån

Privatlån kan ha fler användningsområden, exempelvis kan de också nyttjas för att samla lån till ett enda lån. Detta kallas ibland även för refinansiering och kan komma till nytta för att samla ihop exempelvis kreditkortsskulder och sms lån i ett och samma lån.

Denna metod kan vara effektiv för den som sitter på flera lån i syfte att reducera månatliga kostnader och skapa bättre kontroll över privatekonomin generellt.

Låneförmedlare hjälper till att hitta bästa privatlånet

Idag är det inte längre snack om hur man ska söka ett privatlån – det är genom en låneförmedlare. Då kan du långa pengar med låg ränta eller åtminstone längre ränta än om du skulle ansökt på egen hand. Det görs bara en UC och du behåller din kreditvärdighet, tjänsten är gratis för dig som låntagare & processen snabb och effektiv. En låneförmedlare, såsom t.ex. Direkto, Sambla och Lendo, kan helt enkelt hjälpa dig att hitta det bästa privatlånet för just din ekonomi. Du kan läsa mer om vilket omdöme Direkto har, vilket omdöme Lendo har samt vilket omdöme Sambla har.

Dessutom behöver du inte förhandla med en bank och sitta i deras knän. Låt bankerna slåss för att vinna dig som kund när du ska ta ett privatlån.

Hur hittar man rätt låneförmedlare?

Idag finns det dock flera låneförmedlare. Somliga oseriösa, somliga seriösa och så finns det de som särskiljer sig som bra och dåliga. BästaLåneförmedlaren.se skapades i syfte att hjälpa dig som låntagare att hitta rätt låneförmedlare när du ska ta ett privatlån.

Vi letar reda på de aktörer som uppfyller våra hårda krav samt rangordnar dem. Detta så att du som låntagare inte ska behöva tänka på något annat än att ansöka om ett privatlån. Du vet du att du får de bästa villkoren för just dig och din ekonomi.

Se låneförmedlare Jämför lån