Bästa samlingslånet - Så kan du samla lån rätt - Bästalåneförmedlaren.se

Bästa samlingslånet

bästa samlingslånet

Det finns en mängd olika samlingslån ute på marknaden, och att hitta det bästa samlingslånet är minst sagt en utmaning. Det är lätt att gå vilse i den tätvuxna lånedjungeln, och som ett resultat vet man inte var man ska titta. Vi på Bästa låneförmedlaren vill hjälpa dig navigera denna djungel, därav har vi sållat bland ett antal aktörer och listat några av de bästa samlingslånen enligt vår expertis och erfarenhet.   

Direkto

Direkto grundades 2015, och kallas ibland för “den schyssta låneförmedlaren”. Deras mantra är “du måste tänka på procenten” vilket också speglas i deras räntespann som ligger på 2,95 – 19,90%. Direkto har också ett utav de högsta betygen på Trustpilot, 4,9 av 5, i jämförelse med övriga låneförmedlare. Aktören samarbetar med över 20 långivare.

Direkto är en av de låneförmedlare som erbjuder flest banker inom låg-risk segmentet. Direkto anses enligt sina kunder vara en av de aktörer som erbjuder det bästa samlingslånet och bästa privatlånet.

Erbjuder: Samlingslån utan säkerhet mellan 10 000 – 600.000 kr.

Återbetalningstid: 1-18 år

Åldersgräns: 20 år

Advisa

Advisa startades 2011 och erbjuder samlingslån mellan 5000 – 600.000 kr. Med ett kundbetyg på 4,8 av 5 baserat på 2100 kunder är de en utav de mest uppskattade låneförmedlarna på marknaden idag. Advisa har ingen bindning, så du som kund kan jämföra och prova dig fram för att se vilken ränta du kan få. De accepterar dock delvis kunder med sämre kreditvärdighet och betalningsanmärkningar, vilket både kan ses som bra eller mindre bra. 

Advisa samarbetar med omkring 39 banker.

Erbjuder: Samlingslån utan säkerhet mellan 5 000 – 600.000 kr.

Återbetalning: 1-15 år

Åldersgräns: 20 år

Zmarta

Zmarta grundades 2015, men fundamentet för Zmarta Group lades redan år 1999 under namnet Bolåneservice. Med Zmarta kan du, precis som andra låneförmedlare, slå ihop dyra lån och krediter till ett enda större lån för att på så sätt spara pengar. Du ger med andra ord möjlighet att samla dina lån. Zmarta har ett kundbetyg på 4,7 av 5 på Trustpilot, baserat på över 1600 ömdömen. Denna låneförmedlare har ett hyggligt antal banker i sin portfölj, nämligen 35 st. Zmarta erbjuder ett räntespann på 2,95% – 29,50%. Zmarta anses av sina kunder ha ett bra samlingslån.

Erbjuder: Samlingslån utan säkerhet mellan 5 000 – 600.000 kr.

Återbetalning: 1-15 år

Åldersgräns: 18 år

Lendo

Lendo är en av landets största låneförmedlare. De ägs av Schibsted som även äger Blocket och Aftonbladet, vilket i sig kan ge vissa negativa associationer beroende på hur man ser på det. Lendos webbsida har en mycket god användarupplevelse och deras digitala närvaro är i allmänhet av väldigt hög kvalitet. Vid jämförelse av alla låneförmedlare så kan man fastställa att Lendo har ett relativt högt betyg. På Trustpilot har kunderna givit dem 4.6 i snittbetyg, baseras på runt 727 stycken recensioner. Vidare erbjuder de 35 banker och lånegivare till dig som kund att välja emellan.

Erbjuder: 10 000 – 600.000 kr.

Återbetalning: 1-15 år

Åldersgräns: 18 år

Sambla

Sambla som låneförmedlare grundades 2014 och har idag över 240.000 kunder. På deras webbsajt skriver Sambla att en ansökan om lån endast tar 2 minuter att slutföra, och därefter kan du få besked samma dag. Huruvida detta är sant kan förstås ifrågasättas. Precis som de allra flesta låneförmedlare är Sambla gratis att nyttja som tjänst. När det kommer till räntesats kan du som kund landa ett erbjudande mellan 2,95 – 29,0 %.

Erbjuder: 5 000 – 600.000 kr.

Återbetalning: 1-15 år

Åldersgräns: 18 år

Vilket är det bästa samlingslånet för ditt nu och din framtid

Vi hoppas att denna artikel har underlättat din navigation i lånesnåret för att hitta det bästa samlingslånet. Vårt tips till dig är att välja ett samlingslån som både passar din nuvarande situation, och den framtid du önskar bygga. Om du ännu inte är övertygad eller fast besluten kring vilken väg du ska vandra, så rekommenderar vi dig att dyka ner i vår läsning “5 saker att tänka på när du ska låna pengar online”. 

Topp 3 LåneförmedlareGå till ansökningar
direkto bästa låneförmedlaren 2020Ansök
enklare logotypAnsök
zmarta lån omdömeAnsök

Vi hoppas att denna artikel har underlättat din navigation i lånesnåret. Vårt tips till dig är att välja ett samlingslån som både passar din nuvarande situation, och den framtid du önskar bygga. Om du ännu inte är övertygad eller fast besluten kring vilken väg du ska vandra, så rekommenderar vi dig att dyka ner i vår läsning “5 saker att tänka på när du ska låna pengar online”. 

bästa samlingslånet 2020

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Se låneförmedlare Jämför lån