BästaLåneförmedlaren.se 🥇🥈🥉 Läs mer om oss och vårt jobb

Om oss – Bästa Låneförmedlaren

BästaLåneförmedlaren.se startades i syfte att hjälpa låntagare att hitta rätt privatlån. Det är numera allmänt känt att man inte ska vända sig till en enskild bank/långivare när man ska låna pengar utan du ska vända dig till någon som hjälper dig jämföra olika alternativ – precis som om du ska välja ett elavtal, en försäkring eller ett sparande. När det gäller lån är det en Låneförmedlare.

En låneförmedlare hjälper dig jämföra många lånealternativ. En bra låneförmedlare har en bra panel av banker som har banker för alla sorters kunder. De bästa låneförmedlarna erbjuder kundtjänst och service utöver det vanliga.

BästaLåneförmedlaren.se hjälper dig hitta till de bästa Låneförmedlarna. Vi gör jobbet med att jämföra låneförmedlare så du känner dig trygg när du går vidare för att hitta de bästa villkoren när du ska låna pengar.

”Skönt att jag slapp göra jobbet! Jag sökte ett lån genom ____ och fick det lån jag var ute efter med 3,95% i ränta. Tack för det.”

Peter Engbom, Jönköping

Till skillnad från andra jämförelsesiter så tar vi inte betalt av någon så att vi kan vara objektiva.

”Gillar sammanställningen ni gjort och att ni betygsätter låneförmedlare och långivare. Det är omöjligt att hitta rätt om det inte vore för sidor som er. ”

Isabelle Memic, Stockholm

Hade uppskattat en ännu kortare sammanfattning egentligen. Man vill ju bara veta var man få lägsta räntan egentligen. ”Gå till abc.se” typ. Men jag gillade 1-3 rankingen och fick ett bra lån efter att ha följt ert råd.

Tommy Linder, Stockholm

Se låneförmedlare Jämför lån