Vilket omdöme har Ordna Bolån som låneförmedlare? - Bästalåneförmedlaren.se

Vilket omdöme har Ordna Bolån som låneförmedlare?

ordna bolån

Vi på bästalåneförmedlaren.se jämför ständigt olika låneförmedlare och analyserar bland annat deras totala omdöme noggrant. I denna artikeln tittar vi närmare på vilket omdöme Ordna Bolån (tidigare Direkto) har på marknaden.

Vad är Ordna Bolån?

Ordna Bolån (tidigare Direkto) beskriver sig själv som en mötesplats för låntagare och långivare, där banker kommer till låntagaren – istället för tvärtom. Som låneförmedlare matchar de långivarens erbjudanden med låntagarens behov och sållar bra från mindre bra. Ordna utgår från kundens individuella behov och jobbar engagerat för att hitta den bästa lösningen för kunden.

Vilket omdöme har Ordna Bolån enligt deras kunder?

De flesta låneförmedlarna i Sverige använder sig av omdömessajter för att samla in betyg från kunder och användare. Vi har tittat närmare angående vilket omdöme Ordna Bolån (tidigare Direkto) har på Trustpilot och kan konstatera att de har så högt score som 4.9 av 5 baserat på omkring 261 omdömen. För att få skriva ett omdöme på Trustpilot krävs att man verifierat sig på antingen Facebook eller Google. Detta säkerställer att de recensioner som lämnas in håller hög relevans och är skrivna av riktiga människor.

Vanliga ord som används av kunderna för att beskriva Ordna Bolåns (tidigare Direkto) insats att hjälpa dem är bland annat at de har: ”Snabb service och visar engagemang” samt att de har ”bra uppföljning” på många av sina ärenden. Många kunder uttrycker tacksamhet och nämner också namn på handläggare och personal på Ordna Bolån (tidigare Direkto) i sina omdömen vilket kan visa på en personlig servicenivå. Detta kan ge en mer personlig upplevelse när du söker lån hos Ordna Bolån (tidigare Direkto) och frågar efter personal.

Hur ser Ordna Bolåns omdöme ut i övrigt?

När vi tittar vidare på Ordna Bolån (tidigare Direkto) och deras omdöme på Trustpilot i relation till liknande aktörer noterar vi att de också rankas på första plats av 29 totalt inom segmentet Finansiella tjänster. Detta innebär att Ordna Bolån (tidigare Direkto) erhåller bäst omdöme från sina kunder jämfört med övriga låneförmedlare i branschen. På plats 2 på listan skymtas Sambla och på plats 3 hittar vi Advisa.

Är du osäker om Ordna Bolån (tidigare Direkto) är rätt val för dig? Då kan det vara en bra ide att läsa våran guide om att låna pengar online samt andra omdömen på populära låneförmedlare som till exempel Zmarta för att kunna jämföra och hitta en låneförmedlare du känner är rätt val för dig.

Detta innebär att Ordna Bolån (tidigare Direkto) erhåller bäst omdöme från sina kunder jämfört med övriga låneförmedlare i branschen.

Bästalåneförmedlaren.se
Direkto omdöme
Direkto rankar på plats 1 av 29 inom kategorin finansiella tjänster

Ordna Bolån är även en prisjämförelsesajt

Ordna Bolån (tidigare Direkto) räknas inte bara som en låneförmedlare utan karaktäriseras också som en prisjämförelsesajt. Detta eftersom de baserat flera parametrar jämför olika aktörers prisnivåer, i detta fallet långivare och banker.

På Trustpilot rankas de på plats 1 av 5 inom denna kategori. Detta innebär att Ordna Bolåns (tidigare Direkto) kunder uppfattar dem som den bästa låneförmedlaren när det kommer till att jämföra priser online.

trustpilot kundbetyg direkto
Se låneförmedlare Jämför lån