Enklare omdöme - Låneförmedlare - ansöka om lån | Bästa Låneförmedlaren

Enklare omdöme – Låneförmedlare

enklare vårt omdöme

Enklare är en låneförmedlare grundades 2014 och har på relativt kort tid fått gott förtroende av sina kunder, samt ett gott omdöme. Idag har hela 350 000 personer använt sig av deras tjänster och avokata Trustpilot ger dem ett gott betyg på 4,6 av en 5 gradig skala. Enklare låneförmedlare vill förändra uppfattningen om att lånebranschen präglas av stängda dörrar och komplexa ord genom att göra hela processen lite Enklare.  

Låna pengar online – Enklare 

Ansökningsprocessen för att låna pengar online är smidig och det tar inte mer än några minuter att slutföra ansökan på Enklare’s hemsida. I samband med din ansökan görs en kreditupplysning hos UC för att kontrollera din historik och ekonomi. Enklare tar sedan över och skickar ansökan vidare till deras samarbetsbanker som förhandlar och tar fram det bästa erbjudandet för just dig. Du får sedan själv jämföra de bästa alternativen där Enklare finns med som en hjälpande hand genom hela processen. Inget är bindande tills du skriver under med BankID och får då pengarna flyttade till ditt konto inom 1-3 bankdagar. Skulle några frågor uppstå så är deras kundtjänst tillgänglig 09:00-21:00 varje vardag för att hjälpa till. Dessutom är det helt kostnadsfritt att låna pengar via Enklare. 

Vem får låna hos Enklare?

Enklare har, precis som alla låneförmedlare, grundkrav som gäller för att få låna pengar. Du behöver vara minst 18 år fyllda samt vara folkbokförd i Sverige. Ett annat krav är att ha en fast månadsinkomst på minst 10 000 kr för att försäkra sig om att du kommer kunna betala av lånet framöver. Enklare låneförmedlare accepterar dig även om du har betalningsanmärkningar men inte om du har någon skuld hos Kronofogden.

enklare omdöme

Vad får jag låna?

Hos Enklare låneförmedlare kan du ansöka om flera olika typer av lån. Allt från privatlån till billån och du kan även samla dina lån. Du får låna minst 20 000 och max 500 000 med en återbetalningstid på 1-15 år. Den räntan du får sätts individuellt hos den långivare du väljer. Räntan utgår från din kreditvärdighet och hur stort lånet är. De långivare som Enklare samarbetar med har ett räntespann mellan 2,95 – 29,5 %. Lånet är utan säkerhet och du behöver därför inte pantsätta någon egendom. Här har du friheten att använda pengarna till precis det du vill. Detta gör att vårt slutomdöme för Enklare påverkas positivt.

Vad är det bästa med Enklare som låneförmedlare?

Vi på Bästa låneförmedlaren tycker det finns många positiva sidor hos Enklare.

En av de saker som sticker ut hos Enklare är deras service och möjlighet att erbjuda personlig rådgivning. Där kan du få hjälp med att välja den absolut bästa långivaren för just dig och din livssituation. Processen är dessutom helt kostnadsfri för privatpersoner och inte heller bindande förrän du tagit ett beslut.

Omdöme enklare låneförmedlare

Varför ska du gå via en låneförmedlare?

Den främsta fördelen med att gå via en låneförmedlare är att du undviker risken att stapla för många kreditupplysningar hos UC, Upplysningscentralen. Det är nämligen så att varje gång du gör ett ansökan direkt hos en långivare görs en kreditupplysning som ligger kvar i 12 månader. Ju fler upplysningar som görs på dig under den tidsperioden, kan göra det svårare för dig att få ett lån beviljat. Däremot när du går via en låneförmedlare görs endast en enda kreditupplysning. Trots att din låneförmedlare jämför erbjudande med alla deras långivare och samarbetspartners. Hos oss kan du jämföra alla låneförmedlare för att hitta den som gynnar dig bäst.

Vårt omdöme för Enklare

När det kommer till Enklare som låneförmedlare finns det mycket gott att säga. När vi sammanräknat alla faktorer som avgör vilket omdöme vi ger, så har vi landat i 4 utav 5 möjliga för Enklare.

Se låneförmedlare Jämför lån