Consector omdöme - Numera Lånekoll - Bästalåneförmedlaren.se

Consector omdöme – Numera Lånekoll

consector omdöme

Consector startade sin verksamhet 2014 och är idag en av de mer välkända låneförmedlare-tjänsterna på marknaden. Consector grundades för att göra det enkelt för privatpersoner att förhandla med banker och sänka deras räntekostnader. De erbjuder idag upp till 30 olika banker att jämföra lån och räntor emellan. I denna artikel gör vi en kortfattad analys av Consector och avslutar med ett omdöme. Denna låneförmedlare har år 2020 bytt namn och heter numera Lånekoll. Så vilket omdöme har Lånekoll och hur fungerar dem?

Hur fungerar Consector? 

Eftersom Lånekoll (tidigare under namnet Consector) samarbetar med flera banker hjälper dem dig som har ett befintligt lån eller som vill ta ett lån att få bästa möjliga förutsättningar. Låneförmedlaren Consector förhandlar villkoren åt dig för allt mellan bolån, blancolån, privatlån och billån. Allt du behöver göra är att fylla i en ansökan, så jämför Consector lån åt dig – helt kostnadsfritt.

Så här mycket kan du låna

På Consectors hemsida kan du använda en bolånekalkylator som är uppdaterad med de senaste reglerna inom utlåning så som bolånetak och nya amorteringsregler. Detta gör det enkelt för dig att räkna ut hur mycket du får låna samt kostnaden för lånet. Consector erbjuder bolån via samarbetspartners där lägsta räntan för bolån är 1,09 %, effektiv ränta 1,10 %. Consectors samarbetspartners erbjuder 3 mån till 10 års bindningstid för räntan på ditt bolån. Innan ditt bolån kan beviljas görs en kreditprövning av banken. Banken gör sedan en bedömning av din återbetalningsförmåga utifrån din ekonomiska situation och bankens fastställda kriterier.

bästa-låneförmedlare-consector

Låna trots betalningsanmärkningar hos Consector

Consector tar hänsyn till att olika människor har olika förutsättningar. Därför hjälper de även konsumenter som har betalningsanmärkningar att teckna ett bolån. De har inga krav på fast anställning för att ansöka om bolån, däremot behöver årsinkomsten vara över 100 000 kronor per år. Consector accepterar som sagt betalningsanmärkningar, men de godkänner inte obetalda skulder hos Kronofogden.

Ränta från 2.90 %

Letar du efter att låna pengar med låg ränta? Då är det bra att veta att den lägsta räntan som erbjuds på privatlån av Consectors samarbetspartners är 2,90 %, effektiv ränta 2,94%. Räntan du erhåller är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar och din privatekonomiska situation, nominell ränta från 2,90 % – 29,33 %. Där de erbjuder en återbetalningstid från 1 till 20 år, uppläggningsavgift från 0 kr till 795 kr och aviavgift 0 kr till 40 kr. Dessa överlag positiva siffror påverkar vårt omdöme av Consector positivt.  

samla-lån-consector-omdöme

Få hjälp att samla dina lån 

Consector hjälper dig, precis som många andra låneförmedlare, att samla dina lån och krediter för spara pengar till något roligare. Allt som behöver göras är att fylla i en ansökan, precis som vanligt när du vill ansöka om något här i livet.

Vårt omdöme för Consector (Lånekoll)

För att knyta ihop säcken vill vi också ta fram ett omdöme för Consector. De har ett hyfsat bra antal samarbetspartners i form av banker och långivare för att få fram den bästa lösningen för kunden. Dessutom har de ett bra rykte och högt betyg hos det välkända omdömescommunityt Trustpilot. Däremot är de krav man ställer på kundens ekonomiska situation utmärkande låga vilket kanske kan ifrågasättas av vissa men är fördelaktigt för många. Utifrån vår jämförelse mellan låneförmedlare så får Consector allt sammanslaget betyget 4 på en 5-gradig skala.

Vill du veta vilka omdömen de andra låneförmeldarna har? Läs bland annat omdöme om Direkto, omdöme om Axo Finans och Sambla här på vår webbsida.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Se låneförmedlare Jämför lån